MAGAZIN

Vukašinović se oglasio iz bolnice: Pušim u WC-u, jer je tu jedino dozvoljeno, čekam na operacijuZbog ogromnih bolova sam ipak poslušao suprugu Suzanu, koja je molila da idem kod doktora da vidim šta je ta oteklina, rekao je Vukašinović

On je u razgovoru za srbijanske medije kazao da čeka operaciju u bolnici.

– Trenutno sam u WC-u, pušim jer se tu jedino može pušiti. Na Urgentnom sam, u kardio-vaskularnoj klinici. Čekam na operaciju. Imam još neke preglede da obavim, rekao je Vukašinović u izjavi za TV Pink.

Ističe kako ima užasne bolove u lijevoj nozi, od koljena do stopala.

– Zbog ogromnih bolova sam ipak poslušao suprugu Suzanu, koja je molila da idem kod doktora da vidim šta je ta oteklina. Otišli smo, čovjek mi je gledao nogu. Ja sam mu rekao: ‘Ma, to je masno tkivo.‘ Čovjek se zaprepastio, rekao mi je: ‘Nije to masno tkivo, već aneurizma uvećana tri, četiri puta. Ona ti je ispritiskala neke nerve, zato te dolje boli noga. Odmah poslije mene idi u Urgentni, traži operaciju, jer ako pukne ta uvećana aneurizma, možeš da umreš za dva minuta, kazao je on.

Nada se da će biti operisan sredinom naredne sedmice.

– Imam sad još snimanje pluća i srca. Ostalo sam sve obavio. Mislim da će me operisati u utorak ili srijedu, istakao je Vukašinović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top