Ali se pitam i počinjem da vjerujem da je možda Dodiku proradila savjest, pa ga je bilo sramota da se javno obrati i zahvali na svesrdnoj i iskrenoj podršci i pomoći gospodina Pavlovića, navodi se

Nebojša Vukanović, zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, na svom je blogu objavio pismo, kako navodi, iz Semberije povodom „upadljive šutnje“ nakon tragične pogibije biznismena i senatora RS-a Slobodana Pavlovića.

Prenosimo u cijelosti:

– Razmišljam kako to da se niko od zvaničnika Republike Srpske ne oglasi povodom smrti Slobodana Pavlovića, senatora u aktuelnom Senatu Republike Srpske! Kako to da se Milorad Dodik, dok je boravio u Bijeljini baveći se imenovanjem rukovodećih članova gradskog i opštinskog odbora stranke u Bijeljini, nije se sjetio svog senatora i posvetio mu bar minut šutnje u znak pažnje i sjećanja, kao što je to uradio za dr. Trifkovića, prerano preminulog načelnika ORL klinike u Bijeljini i člana gradskog odbora SNSD-a, inače veoma dobrog i cijenjenog čovjeka i ljekara!?

Kako to da se Senat nije oglasio bar nekim zvaničnim saopštenjem i zašto nije uputio pismo sa izjavom saučešće porodici i gospođi Miri Pavlović? Zašto predsjednica Republike Srpske ne održa neki govor povodom iznenadne i tragične smrti člana Senata Republike Srpske koji je u funkciji savjetodavnog tijela predsjednice Republike Srpske, i čiji su članovi uglavnom birani iz redova vladajuće kaste i koji su lojalni SNSD-u.

Pitam se zašto niko iz Srbije ne spomenu smrt Slobodanovu, jer je on ipak idejni tvorac mosta na Drini, Pavlovića ćuprije, koji spaja dvije države i obale Drine? Slobodan se zakleo na Omertu, mafijaški zakon šutnje, i nikada nije htio da razotkrije nečasne radnje Milorada Dodika u kojima je i on učestvovao.. Nije nikada želio da kaže koliko mu je Milorad uzeo para kroz lažni kredit koji je odobren u Pavlovića banci za navodnu kupovinu vile u ulici Vaska Pope u Beogradu, a koja je već bila u vlasništvu Velikog Baje!

Ali se pitam i počinjem da vjerujem da je možda Dodiku proradila savjest, pa ga je bilo sramota da se javno obrati i zahvali na svesrdnoj i iskrenoj podršci i pomoći gospodina Pavlovića! Možda mu se skupilo u grudima od silne tuge za njim, pa nije želio javno da mu prizna da ga je Slobodan privremeno spasio u Tužilaštvu BiH od hapšenja, jer se Slobodan zakleo na Omertu i ostao dosljedan tome…

Možda se Baji iz Bakinaca vratila slika pokojnog Gavrila Bobara, kome se on lično na sahrani, nad njegovom grobnicom, javno zakle u vjernost na to da će završiti sve započete projekte koje su dogovarali skupa, u dokapitalizaciju Bobar banke, u spašavanje Bobar osiguranja i svih drugih firmi iz Bobar grupacije. Zakleo se i slagao!

Sutra dan se vratio na gradsko groblje u Bijeljini i nad tom istom grobnicom nad kojom se zakleo rekao: “Oprosti Gavrilo ali ne mogu te ispoštovati, visoka je cijena svega, a ti si svejedno mrtav“, a preko i od Gavrila je za sebe i stranku sumnja se da je uzeo 280 miliona maraka.

Valjda je to Velikog vođu odvratilo da se javno, jasno i glasno sjeti Slobodana, ili ga možda muči savjest što je preko svojih tajkuna Slobodanu oteo svu imovinu, oteo banku i uništio ga u potpunosti!! Savjest ili nedostatak empatije!?

Ne tako davne 2014. godine Milorad osmislio je plan kako da sada već upokojenom Slobodanu Pavloviću preotme sve sto je stekao i imao na prostoru Republike Srpske. Niodkud se pojavi famozni Gordan Pavlović, vlasnik firme Pavgord iz Foče, i naprasno poče da hara Podrinjem, otimajući i uzimajući sve sto se u tom momentu nalazilo na listi želja Milorada Dodika!

Milorad upire prstom, a Goci sa Zoranom Stevanovićem, gradonačelnikom Zvornika, to otima i prisvaja… Kost u grlu im je čuvena Alumina, još uvijek nerješiva enigma za ovu kriminalnu organizaciju!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

You May Also Like

Jusuf naručio likvidaciju poznanika za 20.000 maraka

Kantonalni sud u Zenici potvrdio je optužnicu protiv Jusufa Mevića Juke i…

Forto povećao plaću direktorici Zavoda Belmi Barlov. Zašto?

Iako je još u maju prošle godine Belma Barlov imenovana za v.…

U Bosni i Hercegovini prosječna neto plaća 1.042 KM

Prosječna mjesečna isplaćena neto plata u Bosni i Hercegovini u decembru prošle…

Parlament BiH: Predat zahtjev za nižu stopu PDV-a na određene namirnice

Poslanici SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH predali su danas u…