MAGAZIN

Vrlo je jasno kome je Shakira uputila prvu poruku u 2023. godini: "Iako su nam rane i u novoj godini otvorene…"Piqueu se poruka možda neće dopasti

‘Iako su nam rane i u ovoj novoj godini otvorene, vrijeme ima ruke hirurga. Čak i ako nas je netko izdao, moramo nastaviti vjerovati. Suočeni s prijezirom, nastavite cijeniti sebe. Jer dobrih ljudi ima više nego nepristojnih. Više empatičnih nego neosjetljivih ljudi. Manje ih odlazi, a više ostaje pored nas.

Naše suze nisu otpad, one zalijevaju zemlju na kojoj će se rađati budućnost i čine nas boljim ljudima, tako da i pored slomljenog srca možemo nastaviti voljeti‘, napisala je.

Mnogi su odmah pomislili da je dio objave posvećen upravo bivšem parteru, nogometašu Gerardu Piqueu, koji ju je navodno prevario s mlađahnom studenticom Clarom Chijom Marti nakon nešto više od deset godina veze.

Nedavno su potpisali i ugovor o skrbništvu ‘koji je najbolji za djecu‘, sinove Milana i Sashu. Kao dio sporazuma, Shakira i njihovi sinovi će se preseliti u Miami gdje živi njena porodica s majčine strane, nakon što je posljednjih osam godina provela u Barceloni, rekao je tada izvor blizak paru, prenosi Story.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top