MAGAZIN

Vrijeme ne liječi baš sve: Princ Harry još uvijek pati zbog eksplicitnih scena MeghanMeghan Markle, vojvotkinja od Sussexa i životna saputnica princa Harryja je imala uspješnu karijeru u TV glumi. No, neki njeni uratci nisu baš pozitivno utjecali na njen brak.

Mnoge je zanimalo je li Harry pogledao te scene, a odgovor je – ‘‘da‘‘. Kad je vojvoda od Sussexa prvi put upoznao glumicu dvije godine prije njihova vjenčanja, odlučio je pogledati seriju kako bi otkrio kako njegova djevojka zarađuje za život. U jednom poglavlju svojih memoara ‘‘Spare‘‘ princ je detaljno opisao svoj šok kada je vidio Markle u ulozi Rachel Zane kako glumi u nekoliko intimnih scena.


Ljubavne scene nisu rijetkost u Meghaninoj seriji ‘Suits‘.

“Pogriješio sam što sam guglao i gledao njezine ljubavne scene na internetu. Pogotovo one nje i njezinog kolege u uredu i konferencijskoj sobi… Bila bi mi potrebna terapija električnim šokom da izbacim te slike iz glave. Takve stvari nisam trebao vidjeti”, opisao je Harry u knjizi, prenosi Daily Express. O toj sceni pričali su i sama Meghan i glumac.

Meghanin kolega Patrick je rekao: “Seks u arhivi je bio čudan. Da, to je bilo malo čudno.” Na što je vojvotkinja od Sussexa odgovorila: “Naravno da je bilo čudno!” Podsjetimo, princ je u svojoj kontroverznoj knjizi Spare, objavljenoj u januaru 2023., napisao da se Palača miješala u snimanje serije te da je za Meghan to bilo vrlo teško jer je voljela tu seriju, lik koji je igrala, kolege glumce i cijelu postavu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top