MAGAZIN

Vraćaju se likovi popularne serije: Breaking Bad ovaj put na malo drugačiji načinGLumci očito nisu mogli odoljeti da se vrate u svijet supstanci koje izazivaju ovisnost

Burna priča o likovima Aarona Paula i Bryana Cranstona službeno je okončana filmom El Camino iz 2019., ali glumci očito nisu mogli odoljeti da se vrate u svijet supstanci koje izazivaju ovisnost.

Kad kažemo ‘supstance koje izazivaju ovisnost‘, ne mislimo na ilegalne droge ovog puta, već slane grickalice. Mnogo je legalnije, ali je i dalje teško odustati nakon što počnete.

Dva glumca su ponovila svoje uloge u Breaking Badu uoči Super Bowla 12. februara; događaj poznat po tome što ima neke od reklama o kojima se najviše priča na TV-u.

Na sceni, dva dilera droge se vraćaju u svoju prenosivu laboratoriju i slave kako su ukusne grickalice PopCorners dok se peku, a ne prže.

Slično svojoj lekciji o kristalnom metu, Walter je objasnio da se čips jednostavno sastoji od ‘osnovnih sastojaka‘ prije nego što je Jesse uzviknuo da će svi poželjeti okus njihove nevjerovatne kreacije.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top