MAGAZIN

Vjenčale se Miss Argentine i Miss PortorikaVijest je Mariana otkrila na Instagramu uz niz fotografija, a njihovo je vjenčanje opisala kao “poseban dan”

Vijest je Mariana otkrila na Instagramu uz niz fotografija, a njihovo je vjenčanje opisala kao “poseban dan”. Prema njenoj objavi, djevojke su se vjenčale 28. oktobra. Istu je objavu na svom Instagram profilu podijelila i Fabiola.

Djevojke su se upoznale na međunarodnom izboru ljepote Miss Grand International 2020. godine, no svoju su vezu držale u tajnosti, piše Hola. U objavi koju su podijelile na Instagramu pokazale su trenutke snimljene tokom veze, uključujući zajednička putovanja, dan njihovih zaruka, prstenje…

Mnogi pratitelji su im čestitali u komentarima, a između ostalih čestitke je djevojkama uputila i Abena Akuaba – manekenka okrunjena titulom Queen Beauty Universe 2016. i Miss Grand International 2020.

Inače, Mariana Varela predstavljala je Argentinu na izboru za Miss Universe 2019. godine i zauzela je mjesto među top 10 na izboru za Miss Grand International 2020. Kao manekenka radila je s brojnim agencijama i bila model za razne kampanje. Fabiola je titulu Miss Portorika osvojila 2020. godine.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top