MAGAZIN

(VIDEO) Snimljena neugodna situacija između Miss Rusije i Miss Ukrajine na izboru u AmericiOdmah su na snimak krenuli komentirati tviteraši

Na jednoj snimci čini se kako Miss Rusije Anna Linnikova pokušava stati u red pokraj Miss Ukrajine dok traje poziranje kandidatkinja. Zatim se može vidjeti kako Ukrajinka Viktorija Apanašenko moli Miss Kolumbije da se zamijene za mjesta kako bi ona stala što dalje od Ruskinje.

 

 

“Ruskinja je htjela zastrašiti Ukrajinku”, odmah su krenuli komentirati tviteraši. “Ugnjetava čak i na ovom izboru”, “Nije mi jasno zašto joj je uopće dozvoljeno da nastupa”, pisalo se. Misice nisu komentirale ovaj trenutak.

Ukrajinka je ranije rekla da se Ruskinja više puta pokušala fotografirati pored nje na izboru. “Nju je njen organizacijski odbor zadužio da napravi selfie sa mnom”, rekla je Viktorija.

“Ovo nije prvi put da je to pokušala učiniti. Imam samo jedno pitanje za nju i do sada nisam dobila odgovor: podržava li politiku svog predsjednika koji je započeo rat u Ukrajini ili ne? Nekoliko puta je ponudila da napravimo ‘prijateljsku fotografiju‘”, kaže Viktorija.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top