MAGAZIN

(VIDEO) Fanovi šokirani izgledom Simona Cowella: "Neprepoznatljiv! Lice mu se topi"Jedan od članova žirija britanskog ‘Supertalenta‘ s estetskim korekcijama je započeo prije nekoliko godina, a iako je rekao da će prestati, njegovo najnovije izdanje zabrinulo je obožavatelje

Na službenom Twitteru britanskog ‘Supertalenta‘ objavljen je video u kojemu se Simon obraća gledateljima kako bi ih ohrabrio da se prijave na audicije za novu sezonu showa.

No, njegov video dobio je drugačije reakcije od onih očekivanih. Velika većina gledatelja istaknula je kako Cowell izgleda neprepoznatljivo te da je njegov trenutni izgled zabrinjavajuć. Koža mu je izgledala besprijekorno, zubi bijeli kao snijeg, a primjetno je i da je poboljšao dijelove lica.

– Nisam jedan od onih koji komentiraju tuđe izglede, ali lice mu izgleda kao da se topi – napisao je jedan pratitelj.

– Neko je zaboravio isključiti Snapchat filtere – dodao je drugi.

Simon nikada nije skrivao da je lice poboljšavao botoksom, a sa korekcijama je započeo 2016. godine jer je htio izgledati mlađe. Izjavio je i kako je jednom pretjerao s botoksom, što je njegovog sina uplašilo. Tada je rekao kako će prestati s korekcijama, ali izgleda da svoje obećanje nije ispunio.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top