MAGAZIN

Vanimy: Prozivao sam ljude da bih stekao popularnost – Davcast by Oslobođenje nastavljaGost druge epizode Davcasta je Alen Žabo, poznatiji kao Vanimy. Gašenje kanala, gubitak “prijatelja”, prepirke sa Bakom Prasetom,… navele su Vanimya da svoj život okrene u potpuno drugom pravcu.

Gost druge epizode Davcasta je Alen Žabo, poznatiji kao Vanimy. Vanimy je jedan od začetnika Youtube scene kakvu danas poznajemo, mladić koji je u periodu od 2016. do 2019. godine, stekao ogromnu popularnost na društvenim mrežama. Sadržaj koji je on kreirao, bio je nešto potpuno drugačije od sadržaja koji smo u tom trenutku imali priliku gledati.

Gašenje kanala, gubitak “prijatelja”, prepirke sa Bakom Prasetom,… navele su Vanimya da svoj život okrene u potpuno drugom pravcu.

Kakav je osjećaj, u jednom trenutku, imati svijet na dlanu, a sutradan sve izgubiti, koja je cijena popularnosti, kako je počeo zarađivati od igrica, sve to saznajte u novoj epizodi Davcasta by Oslobođenje, ovog ponedjeljka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeGoogle PodcastsApple PodcastsDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes Player FM.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje sa legendarnim Elvedinom Sakićem aka Real Madrid pogledajte OVDJE.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top