MAGAZIN

Uzburkano more, pjesma i veselje uz Oliverove hitove od Splita do Vela LukeFantastična atmosfera na tradicionalnom koncertu na trajektu u čast Oliveru

Koncert na trajektu je i ove godine raspjevao i rasplesao mnoge koji su imali priliku uživati u prelijepoj kulisi koncerta – okruženi morem uz najljepše od Olivera, njegovu glazbu, ujedinjeni u ljubavi prema divnoj glazbenoj priči ispričanoj kroz desetljeća Oliverova stvaralaštva.

Tradicionalni koncert je početak glazbeno-umjetničkog projekta „Trag u beskraju“ koji se održava već petu godinu za redom. U četvrtak 27. srpnja u 21:30 projekt se nastavlja otvorenjem izložbe „Oliver privatno“ u dvorani Glazbene škole „Oliver Dragojević“, a u petak 28. srpnja u 21:30 na istoj lokaciji je i promocija knjige nota „Oliver i Zdenko“ čiji autor je Ante Gelo. 

Središnji događaj projekta „Trag u beskraju“ je veliki koncert na rivi na pontonu u subotu 29. srpnja. Ante Gelo je glazbeni producent koncerta koji je i ove godine okupio poznate hrvatske glazbenike. Nastupaju Meri Cetinić, Danijela Martinović, Goran Karan, Hari Rončević, Marko Tolja, The Shades, Matija Cvek, Klapa Šufit, Natali Dizdar, Lorena Bućan, Jure Brkljača i Dupini. Gledatelji ispred malih ekrana moći će uživati i ove godine u direktnom prijenosu koncerta na programu HRT 1 od 21:30.

Projekt se nastavlja s još dva koncerta za koje je bio veliki interes javnosti tako da su već rasprodane ulaznice. U nedjelju 30. srpnja je koncert „Kad mi dođeš ti“, autorska je to večer Vinka Barčota u 21:30, na pijaci crkve Sv. Josipa, a nastupaju Meri Cetinić, Tedi Spalato, Petar Dragojević, Marko Škugor, Tomislav Bralić & klapa Intrade, klapa Šufit, Ivan Ive Županović, Antonia Dora Pleško i Kvartet Sequentia. Zadnji događaj projekta „Trag u beskraju“ je koncert „Povedi me“ Jasne Zlokić u ponedjeljak 31. srpnja, od 21:30 na pijaci također.

I ove godine manifestaciju „Trag u beskraju“ organizirala je Općina Vela Luka zajedno s Centrom za kulturu i Turističkom zajednicom Vela Luke te udrugom Luško lito uz partnere: Hrvatsku turističku zajednicu, Dubrovačko-neretvansku županiju i Turističku zajednicu Dubrovačko-neretvanske županije.

Pratite Facebook stranicu manifestacije za sve najnovije vijesti „Trag u beskraju“.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top