BIH

Upozorenje MUP-a Hrvatske: Sljedeće sedmice duža čekanja na granici sa Bosnom i Hercegovinom i SrbijomNa većini graničnih prijelaza doći će do prekida rada NISUDG sustava, što će uzrokovati prekide odnosno odgode u provedbi granične kontrole putnika, a posljedično i dulje vrijeme za prelazak državne granice.

Ministarstvo unutarnjih poslova RH obavještava putnike koji putuju preko sljedećih graničnih prijelaza Republike Hrvatske da će se u noćnim satima između 7. i 8. februara (s utorka na srijedu) provesti redovno održavanje Nacionalnog informacijskog sustava za upravljanje državnom granicom (NISUDG), navodi MUP RH.

Zbog navedenog će na većini graničnih prijelaza doći do prekida rada NISUDG sustava, što će uzrokovati prekide odnosno odgode u provedbi granične kontrole putnika, a posljedično i dulje vrijeme za prelazak državne granice.

Slijedom navedenog, kako bi putnici izbjegli dulja čekanja na provedbu granične kontrole na tim graničnim prijelazima, preporučujemo da u navedeno vrijeme koriste alternativne cestovne granične prijelaze:

Tovarnik – na granici s Republikom Srbijom

Bajakovo – na granici s Republikom Srbijom

Županja – na granici s Bosnom i Hercegovinom

Slavonski Brod – na granici s Bosnom i Hercegovinom

Stara Gradiška – na granici s Bosnom i Hercegovinom

Maljevac – na granici s Bosnom i Hercegovinom

Ličko Petrovo Selo – na granici s Bosnom i Hercegovinom

Jasenovac – na granici s Bosnom i Hercegovinom

Kamensko – na granici s Bosnom i Hercegovinom

Vinjani Donji – na granici s Bosnom i Hercegovinom

Nova Sela – na granici s Bosnom i Hercegovinom


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top