BIH

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo apel za Azrudina koji je izgubio ruku u saobraćajnoj nesrećiUdruženje Pomozi.ba pokrenulo je apel za Azrudina Krajnovića, 27-godišnjeg oca malenog Maida koji je izgubio ruku u saobraćajnoj nesreći. Pozivom na humanitarni broj 17047 donirate 2 KM za njegovu novu bioničku ruku, a broj je jedinstven za sve bh. operatere.

Azrudin je u junu mjesecu tekuće godine, dok se pripremao za srebrenički biciklistički maraton doživio saobraćajnu nesreću koju je skrivio nesavjesni vozač i prouzrokovao strašni gubitak za Azrudina koji je bio u komi pet dana i kojem je nakon velike borbe i više operacija amputirana lijeva ruka.

Kako bi ovaj mladi čovjek mogao u budućnosti privređivati za svoju porodicu neophodna mu je podlakatna transradialna mioelektronska proteza sa šakom koja u Srbiji košta 50.326 eura.

Njegova porodica, prijatelji i sugrađani iz Gradačca prikupili su 33.234 eura, a Pomozi.ba organizacija želi prikupiti ostatak novca u iznosu od 17.092 eura.

Osigurajmo ljepšu budućnost za ovog mladog čovjeka i njegovu divnu porodicu. Osim poziva na broj 17047, Azrudinu možete pomoći i donacijama putem web platforme www.pomoziba.org ili standardnih transakcijskih računa Udruženja Pomozi.ba.

RAČUNI ZA UPLATE

PayPal:

paypal1@pomozi.ba

(Azrudin Krajnović)

Za uplate iz BiH:

UniCredit Bank

338-730-22202506-52

Intesa Sanpaolo Banka BiH

154-180-20085330-48

Raiffeisen Bank


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top