Bračne zavjete proteklog su vikenda izmijenili 73-godišnji Ted Beckham i 11 godina mlađa advokatica Hilary, a fotografije s istog brzo su se proširile društvenim mrežama. Kako i ne bi kada je glavni akter vjenčanja otac popularnog nogometaša Davida Beckhama, a upravo je sina Ted Beckham odabrao i za svog vjenčanog kuma.

Ceremonija je održana u londonskom Templeu, gdje je mladoženja zablistao u tamnoplavom odijelu, dok je njegova novopečena supruga odabrala satensku haljinu preko koje je obukal od istog materijala i boje jaknu. Supružnici Beckham pozirali su pored božićnog drvca, zajedno sa svojim kumom Davidom Beckhamom, a na fotografiji im se pridružila i Hilaryina kćerka Charlotte.

Glasnogovornik porodice potvrdio je sretne vijesti.

– Ted i Hilary Beckham voljeli bi potvrditi da su se u subotu vjenčali na maloj, privatnoj ceremoniji u Londonu, okruženi najbližom porodicom, uključujući Tedovo troje djece i osmero unučadi, ali i Hilaryinom majkom kao i njenim kćerima. Kum je bio Tedov sin, David, a djeveruše Charlotte, Francesca i Harper, koje su divno izgledale u plavim baršunastim haljinama. Par je nakon vjenčanja otputovao van zemlje na medeni mjesec.

Za Teda Beckhama ovo je drugi brak, nakon što se 2002., nakon 33 godine braka, razveo od Davidove majke Sandre. Na ovom vjenčanju bila je prisutna i njegova snaha Victoria, kao i unuci Romeo i Cruz, dok je najstariji Brooklyn bio spriječen, budući da je trenutno u Americi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

You May Also Like

Nada Obrić nije zadovoljna penzijom

Pjevačica Nada Obrić otkrila je prije nekoliko godina da je zvanično u…

Fahrudin Pecikoza otkrio kako je napisao hit Miljacka Halida Bešlića

Inspiraciju za stihove čuvene pjesme “Miljacka”, koju je komponovao Željko Joksimović, a…

Film “Toma” obara rekorde, do sad zaradio 5 miliona KM

“Toma”, film srbijanskog glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića, obara rekorde gledanosti kako…

Dejan Dragojević ne može da potpiše papire

Dejan Dragojević tokom “Pitanja gledalaca” dobio je pitanje vezano za razvod od…