U sklopu manifestacije “Čari zime u Brčko distriktu BiH”, koja će se održavati na Trgu mladih tijekom prosinca i siječnja 2022. godine, održat će se i novogodišnji koncert regionalne zvijezde Nine Badrić, najavio je u četvrtak gradonačelnik Brčkog Esed Kadrić.

Po njegovim riječima, bilo je dilema u donošenju odluke za organiziranje ove tradicionalne manifestacije i dočeka Nove godine zbog trenutne epidemiološke situacije, ali je ipak odlučeno da se zimski mjeseci učine ugodnijima svima koji borave ili će boraviti u tom razdoblju u Brčko distriktu.

Govoreći o manifestaciji “Čari zime” Kadrić je kazao kako njome nastoje dodatno obogatiti turističku ponudu tijekom zimskog razdoblja te omogućiti lokalnim proizvođačima da promoviraju svoje proizvode.

“Već je krenuo postupak postavljanja drvenih kućica za izložbeni i prodajni program u duhu same manifestacije. Ono što je novina ove godine jeste klizalište na Trgu mladih. Opredijelili smo se da klizalište bude otvoreno svakim danom od 10 do 21 sat, da cijena ulaznica bude simbolična, u visini od jedne marke, a ponedjeljkom i petkom će biti besplatno klizanje za sve učenike osnovnih škola s područja Brčko distrikta BiH u vremenu od 14 do 15 sati”, kazao je Kadrić.

Spomenuti projekt financira Ured gradonačelnika, priopćeno je iz Vlade Brčko distrikta BiH.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

You May Also Like

Uskoro neće moći svi u kladionice

Crna Gora će novim zakonom o igrama na sreću i nagradnim igrama…

Čanak: Nek se zna, sjevernoistočna BiH koja sebe naziva RS niti je Republika niti je Srpska

Čelnik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak smatra da Bosna i Hercegovina “ne…

Novalić: Hidroelektrane na Drini mogu da grade samo Srbija i BiH

Mi nemamo ništa protiv izgradnje hidroelektrane Buk Bjela na Drini, ali taj…

Tukao čovjeka do smrti nasred ulice: Uhapšen 20-godišnjak

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su Ž. R. (2001)…