MAGAZIN

Tom Cruise zbog kćerke napušta Scijentološku crkvu?



Cruise već godinama nije u kontaktu sa svojim najmlađim djetetom Suri, a mnogi vide scijentologiju kao krivca za njihov napet odnos

Cruise već godinama nije u kontaktu sa svojim najmlađim djetetom Suri, a mnogi vide scijentologiju kao krivca za njihov napet odnos, piše Yahoo. Mnogi mediji pitaju se je li razlog eventualnog glumčevog napuštanja Crkve to što bi uskoro mogao obnoviti vezu s njom, prenosi Index.

Kada su se on i Katie Holmes razveli 2012. godine, glumica je dobila puno skrbništvo nad Suri, zajedno s 400.000 dolara godišnje alimentacije dok Suri ne napuni 18 godina. Navodno je prošla decenija otkako je glumac zadnji put vidio Suri, nakon dugotrajne i žučne brakorazvodne bitke, piše Mirror.

Upravo sada, Suri se navodno sprema na koledž, a kad napuni 18 godina, izvještaji kažu da bi Cruise mogao pokušati uspostaviti čvrst odnos između oca i kćerke. Glumac je navodno prestao posjećivati ​​sjedište britanske Scijentološke crkve, unatoč tome što je u Velikoj Britaniji bio oko tri godine dok je snimao svoje najnovije filmove.

To je dovelo do posljednjih spekulacija o njegovom odnosu s kontroverznom Crkvom te njegovom odnosu sa sve troje njegove djece. Ako bi Cruise napustio Crkvu zbog Suri, pitanje je kako bi na to reagirala njegova djeca koju ima s Nicole Kidman. Naime, Isabella Jane i Connor su scijentolozi, a Isabella je navodno čak visokorangirana članica Crkve.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top