MAGAZIN

Štrajk u Holywoodu završio! Evo koje serije će nastaviti sa produkcijomNovi ugovor koji su potpisali vrijedan je preko milijardu dolara i uključuje nove planove minimalnog pokrića plate i doprinosa za hollywoodske TV glumce, bonuse od streaminga i adekvatnu zaštitu protiv umjetne inteligencije

Novi ugovor koji su potpisali vrijedan je preko milijardu dolara i uključuje nove planove minimalnog pokrića plate i doprinosa za hollywoodske TV glumce, bonuse od streaminga i adekvatnu zaštitu protiv umjetne inteligencije. 

Kako je Deadline izvijestio u srijedu navečer, samo nekoliko minuta nakon što je objavljen kraj štrajka SAG-AFTRA nakon što su glumački savez i studiji postigli privremeni sporazum o novom ugovoru, glumačke ekipe i posade počele su primati obavijesti o privremenim datumima početka krajem studenog i početkom prosinca.

Evo popisa TV serija koje će predvoditi povratak u produkciju. Bit će ažuriran neprekidno kako se postavljaju novi datumi produkcije, uključujući serije poput “Stranger Things” na Netflixu, “The Penguin” na HBO Maxu, “Welcome To Derry” i “Hacks”, te “Yellowstone” na Paramount Networku, za koje se očekuje da će uskoro početi snimati. Svi datumi su privremeni i podložni promjenama.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top