MAGAZIN

Šokantne tvrdnje američkog svećenika: Vidio sam pakao, svjedočio sam stravičnim prizorima mučenja i boliMoj duh je napustio moje fizičko tijelo. Mislio sam da idem prema gore, ali sam ušao doslovno u središte Zemlje, priča on

Kaže da je svjedočio “stravičnim prizorima mučenja i boli”, a tu je torturu, kaže, pratila muzika koja “izaziva traumu”.

– Moj duh je napustio moje fizičko tijelo. Mislio sam da idem prema gore jer sam mislio da sam učinio toliko dobra u ovom životu, pomogao tolikim ljudima i donio toliko odluka koje su bile Božje odluke. Ali umjesto da sam išao gore, ja sam sišao. Ušao sam doslovno u središte Zemlje. Tamo je pakao – ispričao je Gerald.

Tvrdi da je vidio “bol i mučenje koje ne bi poželio ni najgorem neprijatelju”, uključujući čovjeka koji je hodao na sve četiri poput psa i koji je pun opeklina od glave do pete.

– Oči su mu bile izbuljene, i gore od toga, nosio je lance na vratu… Demon je držao lanac – rekao je Johnson.

 

 

– Čuo sam kako izvode Umbrellu od Rihanne i Don‘t Worry Be Happy Bobbyja McFerrina. Znam da je puno tekstova i pjesama inspirirano demonima. Koriste te pjesme kao instrumente za mučenje. Da bi stvari bile gore, demonski zbor koji izvodi te pjesme namjerno to čini netačno kako bi nanio maksimalnu bol – dodao je.

– Svi stihovi svake pjesme su tu da vas muče zbog činjenice da niste štovali Boga kroz glazbu dok ste bili na Zemlji… Odlučili ste obožavati Sotonu ponavljajući stihove koje je on nadahnuo da dođu na Zemlju – ispričao je Gerald koji se, kaže, naposlijetku “uzdigao iz pakla i vratio na Zemlju”, piše index.hr.

– Bog mi se obratio i rekao: ‘Potajno si bio ljut na ljude koji su ti naudili, nadao si se da ću ih kazniti. Želim da se usredotočiš na zadatak koji ti dajem. A ti ljudi nisu tvoji, moji su.‘ Čovjek koji ne želi opraštati je čovjek koji je zaboravio da mu je bivalo opraštano – ispričao je on.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top