BIH

Snimak kruži društvenim mrežama: Šta je Dragan Čović stavio u ruku Elmedinu Konakoviću nakon imenovanjaJučer, 25. januara na sjednici Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH izglasano je novo Vijeće ministara. Zastupnici su potvrdili sve predložene ministre i zamjenike ministara.

Bosna i Hercegovina jučer je dobila novi saziv Vijeća ministara BiH. Nakon što su ministri u Parlamentranoj skupštini položili zakletvu, društvenim mrežama počeo je kružiti video na kojem se vidi kako predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović nešto stavlja u ruku novoimenovanom šefu bh. diplomatije Elmedinu Konakoviću (NIP).

Da li se radi o papiriću s porukom ili nečem drugom ostat će nepoznanica.

Ubrzo su počela nagađanja korisnika društvenih mreža o čemu bi moglo biti riječ, odnosno šta je Čović dao Konakoviću: “Krunicu”, “Ključ od hotelske sobe”, “Ključ od sefa”, “Usb sa smjernicama iz Zagreba”, “USB the best of Thompson”, “Kokain”, samo su neki od šaljivih odovora korisnika Twittera.

Podjećamo, jučer, 25. januara na sjednici Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH izglasano je novo Vijeće ministara. Zastupnici su potvrdili sve predložene ministre i zamjenike ministara.

Za ministre su glasala 23 zastupnika, dok je 19 bilo protiv. Suzdržanih nije bilo.


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top