BIH

Smrt mladog Maida Bucmana pogodila i Muhameda Velića: Kad preseli dobar insan, onda za njim plaču svi– Našem bratu Maidu Allah da podari najljepše bašče džennetske u najljepšem zumretu. Amin. Tu nas čekaj, brate naš! – napisao je Velić na svojoj Facebook stranici.

Tužna vijest pogodila je javnost u Bosni i Hercegovini. Preminuo je odbojkaški sudija Maid Bucman (34), rođen u Mostaru.

Oglasio se i Muhamed Velić kojeg je pogodila smrt Maida Bucmana.

Kad preseli dobar insan, onda za njim plaču svi. Jedan od takvih je bio i naš brat Maid Bucman. Baš smo bili iznenađeni njegovom smrću, bio je momak k’o jabuka, za primjer, Allah je dao iskušenje s nekom bakterijom i edžel je došao. Danas mu je dženaza poslije ikindije u Mostaru. Tužni smo i uplakani, ali nećemo ništa kazati osim onoga sa čime je zadovoljan naš Gospodar. A mi smo Allahovi i Njemu se vraćamo. Našem bratu Maidu Allah da podari najljepše bašče džennetske u najljepšem zumretu. Amin. Tu nas čekaj, brate naš! – napisao je Velić na svojoj Facebook stranici.

Podsjećamo Bucman je bio premijerligaški sudija i dugogodišnji predsjednik Sudijskog odbora Mostar. Preminuo je nakon borbe sa bolešću.


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top