Višestruki prelomi lobanje i kosti lica, prijelom dna očne šupljine, prelom jagodične kosti i kosti gornje čeljusti, prelom nosne kosti, prijelom lobanje i kosti lica nespecificiranog dijela – sve su to povrede koje je dobio 28-godišnji Vinkovčanin Ivan Andrijanić u noći s 20. na 21. novembar, tokom proslave rođenja rođakovog sina u lovačkom domu.

Pretukli su ga, kaže, momci iz Srijemskih Laza koji su skupa s njima bili na toj fešti koja je lako mogla završiti i kobno po njegov život.

“Bilo nas je 30-ak. Rođak koji je slavio rođenje sina živi u Srijemskim Lazama, pa je na feštu, osim nas iz Vinkovaca i Novog Sela pozvao i dečke srpske nacionalnosti iz Srijemskih Laza s kojima se on druži. Sve je cijelu noć bilo veselo, ali oko dva sata dogodilo se nešto što nisam ni u najvećoj noćnoj mori očekivao”, ispričao je Andrijanić te nastavlja:

“Većina se već razišla i u sali nas je ostalo desetak. Ostao sam ja i suprug od moje sestrične te njih sedam, osam dečki iz Srijemskih Laza, kada je netko upitao imam li neku glazbenu želju. Budući da se glazba puštala s YouTubea, rekao sam da može pustiti nešto od Škore”, rekao je Andrijanić, piše Jutarnji list.

I tada su, kaže, krenuli problemi.

“Netko od njih je rekao, a da ne bi možda i Thompsona, na što sam ja, osjetivši da bi moglo biti problema, kazao da ne treba ništa, nego da i dalje možemo slušati cajke, kao što je bilo u većem dijelu noći. No, moja želja njima je očito bila povod da me napadnu i tada sam osjetio jak udarac u glavu koji me srušio na pod. Vidio sam dečka iz Srijemskih Laza koji me prvi udario, a onda i još dvojicu koji su me počeli cipelariti na podu.

Nakon toga sam se pokušavao zaštititi od udaraca, a imam osjećaj da su me svi tukli, neki su mi doslovno skakali po glavi, sve dok se nije umiješao suprug od moje sestrične koji me zaštitio svojim tijelom, pri čemu je i sam dobio nekoliko udaraca”, ispričao je ovaj mladić, sedam dana nakon događaja u kojem je mogao izgubiti i život s obzirom na povrede koje je zadobio.

On i suprug njegove sestrične uspjeli su nekako pobjeći iz sale, a u tom trenutku je automobilom naišao brat od rođaka koji je slavio rođenje djeteta i odvezao ih u Opću županijsku bolnicu Vinkovci. Tamo su Ivanu utvrđene teške tjelesne ozljede zbog kojih je prebačen u KBC Osijek, gdje je 24. novembra podvrgnut operaciji koja je trajala gotovo tri sata. Iz bolnice je na kućnu njegu otpušten 26. novembra.

Oporavak će biti dugotrajan.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You May Also Like

Potvrđena optužnica protiv bivše ministrice u Vladi KS Amele Dautbegović

Općinski sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu Tužilaštva Kantona Sarajevo protiv bivše…

Mlada Slovenka umrla nakon vakcinisanja Johnson&Johnson

Mlada Slovenka umrla je od posljedica moždanog udara manje od dvije sedmice…

Dodik: Nemam ništa protiv džume

Zašto su Ivanić, Čović i Dodik ugovor Islamske zajednice s državom BiH…

Lažna nagradna igra na Facebooku: Umjesto posuđa, veći telefonski račun

Na Facebooku i Instagramu se dijeli nagradna igra kojom se učesnicima/cama nudi…