BIH

Skandal u Skupštini Srbije: Poslanik gledao filmove za odrasle tokom rasprave o KosovuNavikli smo viđati različite scene koje ne priliče političarima, ali ovakvo nešto se ne bi smjelo dešavati u javnim i državnim institucijama

Na sjednici Skupštine Srbije koja je održana prošle sedmice, a na kojoj se raspravljalo o Kosovu, nisu svi poslanici bili jednako zainteresovani.

Podsjetimo, prije nekoliko dana objavili smo kako je bivši potpredsjednik Skupštine Srbije, Igor Bečić, sa slušalicama u ušima i uz poluosmijeh, za vrijeme rasprave gledao seriju. Na telefonu se vidio određeni sadržaj, serija sa titlom, dok istovremeno aplaudira na govor poslanice koji nije ni čuo, a ljudi na internetu su se utrkivali da dešifruju šta se vidi na ekranu telefona poslanika.

Sada se na društvenim mrežama pojavio video drugog poslanika, navodno SPS-ovog (Socijlaistička partija Srbije) Zvonimira Stevića, koji je otišao korak dalje i za vrijeme rasprave gledao filmove za odrasle.

 

Naime, kako se može vidjeti na videu, poslanik nije slučajno otvorio sajt za odrasle nego nekoliko puta prelazi prstom preko ekrana i tačno bira željeni sadržaj.

U opisu videa objavljenog na Twitteru stoji:

– Poslanik SPS Zvonimir Stević za vreme Skupštine o KiM gleda filmove za odrasle. Brane Kosovo gledajući porniće.

Navikli smo viđati različite scene koje ne priliče političarima, ali ovakvo nešto se ne bi smjelo dešavati u javnim i državnim institucijama. Poslanik sa videa, kao najblažu kaznu za ovakvo ponašanje, zaslužuje suspenziju.

Snimak možete pogledati ovdje!
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top