BIH

Skandal potresa Srbiju, Vučićeva zastupnica bijesna: ‘To nisam ja na videu. Bog će mi sve vratiti’Staša Stojanović, nova zastupnica iz Vučićeve stranke koja je na prvoj sjednici snimala selfieje, našla se usred skandala. Bivši zastupnik te stranke objavio je video ‘za odrasle’ za koji tvrdi da je u njemu ona

– Oka nisam sklopila. Ne zbog sebe, ja sam jaka, progurat ću ove laži, žao mi je djevojke koja je na snimci. Vjerojatno tamo negdje strepi da joj javnost ne sazna identitet. Neću otkriti tko si, ne brini, zaštitit ću se, a meni će Bog vratiti, rekla je Staša Stojanović, zastupnica u Vučićevoj Srpskoj naprednoj stranci nakon što se društvenim mrežama širi, kako ona tvrdi, montirana snimka za odrsle.

Na snimci se vidi djevojka i dva mladića, treći snima. Čini se da djevojka ne zna da se sve snima. Video je, kako prenose srpski mediji, objavio Đorđe Višekruna, bivši zastupnik Srpske narodne stranke, koji više ne živi u Srbiji.

Kako prenosi 021.rs, Staša ga je prijavila policiji.

– Podnijela sam prijavu protiv Đorđa Višekrune koji me lažno optužio da sam na nekom po*no snimku. Zastrašujuća se kampanja vodi protiv mene. Ali više ne želim šutjeti. Boli me laž, ali istina je moje oružje – napisala je Staša koja je od ove godine nova zastupnica u parlamentu Srbije.

Na prvoj sjednici objavljivala je selfije iz parlamenta.

– Narodna poslanica Republike Srbije. Samo ću reći da ću biti najbolja verzija sebe, nastavit ću se uspoređivati samo sa sobom jer put koji sam prošla, školu koju sam stekla i svakodnevni život koji živim, vjerujem da su vrijedni ne samo ovoga već i svega što znam da me čeka u budućnosti. Zahvalnost koju osjećam prema ljudima koji su bili tu za mene pokazat ću na svoj način, a to je lojalnost i borbenost. Hvala prijateljima, ali i neprijateljima koji su od mene napravili ovo što jesam – napisala je na Instagramu.
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top