MAGAZIN

Sergej Trifunović bijesan nakon privođenja: Brate, luđakinja me prijavila…Protiv Trifunovića policija je navodno podigla optužni prijedlog za remećenje reda i mira, odnosno za vrijeđanje policije i držanje psa bez nadzora

– Još uvijek me drndaju, evo me ovdje na policiji. Brate, otišao sam da se kupam sa psom, plivali smo u moru, neka luđakinja je to prijavila, pošto se valjda plaši psa. Još mi je rekla da zašto pas nije na povodcu, pa kako će biti kad je plivao sa mnom u moru, jeb.. ga ja! I tako mnogo gluposti. Ne mogu sad da govorim više, živci su mi…, ispričao je za Slobodnu Dalmaciju.

Nedugo zatim, Dalmatinski portal snimio je Trifunovića kako bijesno izlazi sa suda u pratnji braniteljice Ivanke Šamije i vidno uzrujan pokazuje znak zabrane za pse. Kazao je da splitski policajci tvrde da se vidi, a on kaže da ga nije vidio. Imao je i pitanje za splitskog dogradonačelnika.

– Ivoševiću, vidi li se ovo, pitao je Trifunović, koji je zbog dva prekršaja kažnjen s 500 eura, a mora platiti i troškove postupka u visini od 50 eura. I on i policija odrekli su se žalbe.

Podsjećamo, glumac Sergej Trifunović priveden je na Općinski prekršajni sud u Splitu. Policija je stigla na plažu Kaštelet nakon dojave da Trifunović drži bez nadzora svog njemačkog ovčara. Čini se da razgovor s policijskim službenicima nije najbolje prošao jer su Trifunovića, prema pisanju Dalmatinskog portala, uhapsulu zbog vrijeđanja policije. 

Protiv Trifunovića policija je navodno podigla optužni prijedlog za remećenje reda i mira, odnosno za vrijeđanje policije i držanje psa bez nadzora.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top