BIH

Sejo Brajlović ispunio obećanje: “Ispoštovao je svaku riječ, kupio nove gume, platio montiranje i večeru”U ulici Tabašnica, koja se nalazi u sarajevskoj općini Centar, prije dvije noći došlo je do nemilog incidenta u kojem su za sada nepoznati počinioci izbušili gume na parkiranim automobilima.

Kako se može vidjeti na fotografijama i videozapisima koje su nam ustupili čitaoci, počinioci su ciljano bušili gume na automobilima sa srbijanskim registracijama.

Konkretno, radi se o dva automobila, jedan marke “Volvo” beogradskih registarskih oznaka i drugom marke “Dacia” sa registracijama Novog Sada.

Kako saznaje portal Crna-Hronika vozači Volva i Dacije su iz iste porodice, radi se o puncu i zetu.

Nakon objavljene informacije javio se poznati sarajevski ugostitelj i vlasnik restorana “Brajlović” koji je kazao da će platiti štetu turistima.

“Radi ovakvih pojedinaca koji nam “uništavaju” dobrosusjedske odnose, osobama koje su došle da ostave novac u našem gradu, želimo da platimo kompletnu uslugu mijenjanja guma i balansiranja i na taj način da se “odužimo” za mnogobrojne goste koji su bili kod nas u restoranu koji su nam dali povjerenje, a broje se na hiljade u zadnjih mjesec dana. Sarajlije su inače uvijek bili domaćini koji su poštovali turiste i koji su uvijek dobrodošli u naš grad.” – izjavio je Sejo Brajlović i obećao sanirati štetu grada.

Nakon što je poznati ugostitelj ispoštovao svoju riječ, oglasio se i vlasnik vozila.

“Želim samo da Vam javim da je Sejo ispoštovao svaku reč i da je stvarno kupio sve nove gume, platio montiranje, balansiranje i dobili smo besplatnu večeru. Znam sve to jer sam ja vozač Dacia vozila, a moj zet je vozač Volvo vozila. A kao višegodišnji pratilac vaše stranice želeo sam da sa Vama podelim informaciju iz prve ruke.

Smatram da ovim lošim gestom smo upoznali mnogo divnih ljudi u Sarajevu, počev od policije, forenzičara, vulkanizera, vlasnika konobe Luka iz Sarajeva kao i velikom gospodinu Seji koji sve sve finansirao, svi su pružali bezuslovnu pomoć kako su znali i umeli.
Ja samo mogu da kažem hvala tom čoveku koji nam je omogućio da upoznamo predivne ljude iz Sarajeva.” – izjavio je Bojan Gregurek piše Crna-Hronika.
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top