Turski glumački par kojeg smo imali priliku gledati u seriji “1001 noć” nedavno se po treći put ostvario u ulozi roditelja. Lijepa Šeherzada, glumica Berguzar Korel, na svijet je donijela djevojčicu, a sada je sa svojim pratiteljima podijelila iskustvo trećeg poroda, piše klix.ba.

“Leylina priča bila je posebna još od prvog dana. Uprkos jakim bolovima koje sam osjećala, na pragu bolnice rekla sam da ću ovu djevojčicu roditi tek u 10 ujutro. Krajem 40. sedmice, doktor je objasnio da postoji razlog što naša djevojčica još nije spremna za dolazak na svijet. ‘Moguće da je pupčana vrpca suviše kratka’, rekao je. Sati su prolazili a moje tijelo bilo je u potpunosti spremno za dolazak bebe. Ipak, ona je odlučila da nas drži u neizvjesnosti. Nakon 11 bolnih sati provedenih u bolnici, Leyla je došla na svijet tačno u 10 ujutro – kako sam i mislila. Rođena je s pupčanom vrpcom omotanom oko vrata te sam bila spriječena da je uzmem u naručje. Iako je sve bilo spremno, Leyla je došla na svijet kada je ona bila spremna”, ispričala je Berguzar.

Glumica je u objavi postavila i fotografije porođaja i tako, pokazavši hrabrost, poručila da je svaka beba drugačija, pa samim tim – i svaki porođaj.

“Nemojte ništa planirati. Ovo je nešto što ide svojim tokom. Važno je da uz sebe imate iskusan tim i doktora kojem će vaša privatnost i zdravlje bebe biti iznad svega”, poručila je glumica.

Pri izlasku iz bolnice, glumicu je dočekalo i iznenađenje od njenog prijatelja Ekina Alagoza, za koje je napisala da je “oduševilo njene oči i stomak”.

Berguzar i njen suprug, glumac Halit Ergenc (Sulejman Veličanstveni), u sretnom su braku još od 2009., a pored djevojčice Leyle roditelji su i dva dječaka, 11-godišnjeg Alija i Hana koji će u martu 2022. napuniti dvije godine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You May Also Like

Ukinute vize: Od danas državljani Hrvatske mogu lako u Ameriku

Hrvatski državljani od danas mogu putovati u SAD bez vize, saopćili su…

Ženi prijeti 20 godina zatvora zbog svađe oko maske u avionu

Žena iz Texasa sada se suočava sa potencijalnom 20-godišnjom zatvorskom kaznom zbog…

UŽAS: U nesreći u rudniku 52 mrtvih

Broj mrtvih u nesreći u sibirskom rudniku u petak popeo se na…

“Covid-19 je nestao”. Šta se dešava u Africi?

Na prometnoj tržnici u siromašnom predgrađu Hararea Nyasha Ndou je držao svoju…