Policija Unsko-sanskog kantona intenzivno traga za razbojnicima koji su nasilno upali u kuću Suada Horozovića u naselju Naprelje kod Sanskog Mosta, zlostavljali i povrijedili njega i suprugu, te ukrali novac i druge vrijednosti.

– Roditelji su stabilni. U kontaktu sam sa doktorima u Sanskom Mostu i u Banjoj Luci – kazao je za Faktor kratko njihov sin Elvis Horozović.

U naselju Naprelje žive dvije porodice Horozović koje imaju svoje firme. Jedna je firma PVC i ALU stolarija Horozović, čiji je vlasnik napadnuti Suad, a druga je drvna industrija Horozović, koja je u vlasništvu njegovog rođaka Šefika Horozovića.

– U pojedinim medijima objavljene su slike moje fabrike, tako da su mnogi mislili da sam bio žrtva razbojništva. Žao mi je zbog svega što se desilo Suadu i nadam se da će počinioci biti brzo uhapšeni i dovedeni pred lice pravde. Zbog pogrešnih fotografija u medijima, meni i mojim najbližim od jučer ne prestaje zvoniti telefon. Zovu me prijatelji i poznanici i pitaju šta mi se desilo i kako se osjećam – rekao je za Faktor Šefik Horozović, inače veliki humanitarac koji je pomogao u liječenju Emira Buze, Arslana Kulačića, Eme Isić i Muhameda Talića.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

You May Also Like

Uskoro neće moći svi u kladionice

Crna Gora će novim zakonom o igrama na sreću i nagradnim igrama…

Čanak: Nek se zna, sjevernoistočna BiH koja sebe naziva RS niti je Republika niti je Srpska

Čelnik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak smatra da Bosna i Hercegovina “ne…

Novalić: Hidroelektrane na Drini mogu da grade samo Srbija i BiH

Mi nemamo ništa protiv izgradnje hidroelektrane Buk Bjela na Drini, ali taj…

Radončić izabran za predsjednika SBB-a

  Delegati Trećeg kongresa Saveza za bolju budućnost (SBB) BiH koji se…