Anna Bey, koja živi na relaciji između Londona i Ženeve, objasnila je u svom najnovijem YouTube videu šta bi otmjene dame trebale izbjegavati dijeliti – od ponavljanja glasina do hvalisanja o svojim dobrim djelima.

Također je predložila da elegantne žene nikada ne otkrivaju intimne detalje o svom ljubavnom životu – osim ako ne razgovaraju sa svojim terapeutom ili vrlo bliskim prijateljem u kojeg imaju potpuno povjerenje.

Anna, koja je osnovala The School of Affluence, ima 1,1 milion pretplatnika na YouTubeu, gdje gledateljima pokazuje kako živjeti “ženstvenim stilom života” i privući bogatog partnera, a tvrdi da stvari koje dijelite igraju ključnu ulogu u tome.

Nikad ne pričajte o svojim planovima

– Elegantne dame nikad ne dijele svoje planove. Nikad ne pričajte o stvarima na kojima trenutno radite ili ono što planirate raditi, ili ono što biste željele jednog dana raditi, osim ako se to već nije manifestiralo u vašem životu – kaže Anna.

– I znam da ponekad može biti primamljivo razgovarati o svom sljedećem potezu, jer svaki put kad svoje planove i snove na neki način podijeliš s drugom osobom poraste dopamin i uzbuđenje vezano za to, ali stvarno suzdržati od ovoga. Imat ćete veće šanse ostvariti svoje ciljeve ako ih zaista zadržite za sebe – objašnjava.

– Umjesto da trošite svoje vrijeme pričajući o tome šta ćete raditi, počnite raditi ono što biste trebali raditi. Ovako rad brzo počinje stvarati rezultate – kaže Anna.

Ne raspravljajte o svom ljubavnom životu

– Elegantne dame nikad ne pričaju o svom ljubavnom životu – rekla je Anna, ali je dodala da je ova tačka sasvim individualna jer misli da ne postoji ispravno i pogrešno. Zavisi od čovjeka do čovjeka.

Zapravo nikad nije pametno otkrivati puno informacija o svom ljubavnom životu.

– Tipična ženska aktivnost je ogovaranje njihovog partnera, možda čak i prepričavanje detalja iz seksualnog života, i općenito govoreći, žene raspravljaju o svojim problemima u vezi – kaže u videu.

– I sama sam to dosta radila u prošlosti, ali sam prestala kad sam shvatila da su to privatne stvari koje bi trebali znati samo ljudi koji su u vezi – objašnjava svoju odluku i dodaje da je to i “pitanje poštovanja prema vezi i partneru, te da to što parovi rade unutar svoja četiri zida trebaju znati samo oni”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

You May Also Like

Badem keksići

Veoma ukusni keksići sa bademima. Sastojci: – 150 g brašna – 125…

Pet razloga zbog kojih je dobro jesti kiseli kupus

Kiseli kupus je neizostavna namirnica na stolovima zimi. On je izvor brojnih…

Kad posao postane najvažniji: Možda ste radoholičar, a ovo su navike koje to otkrivaju

Naučnici kažu kako ovisnost o poslu iz dana u dan postaje sve…

Jestivo sjemenje puno vitamina E

Bademi su veoma hranjivi i bogati zdravim mastima, antioksidantima, vitaminima i mineralima.…