Neka se Milorad Dodik ne brine za Mirka Šarovića i moj patriotizam. Kad krene da brine, uvijek se sjetim Dodikove “brige” za Nikolu Poplašena, kada ga je visoki predstavnik smijenio prije 20 godina, kazao je predsjednik SDS-a Mirko Šarović komentirajući Dodikove izjave da Šarović i Ivanić treba nešto da dobiju od Gabriela Escobara.

– Sjetim se i koliko se Dodik “sekirao” kada je mene smjenjivao Paddy Ashdown i lišio svih prava građanima punih devet godina. Umjesto što se brine za mene, neka se brine za svoj narod da opstane i preživi u ovim teškim vremenima nerazumnih vođa kojima i sam pripada – poručio je Šarović.

Šarović je kazao da je Dodik izgleda čovjek koji sve zna, pa i to šta će opoziciji i pojedincima dati Eskobar koji još nije ni kročio u BiH niti je povukao bilo kakav potez.

– Dodik zna da dijeli lekcije svima, i Americi i Njemačkoj i Evropskoj uniji, i te lekcije možemo čuti svakog dana. Jedino ne zna ono što bi treba da radi, a to je da Republici Srpskoj i našem narodu omogući normalan i pristojan život, da im obezbijedi radna mjesta i da radi za opšti napredak Republike Srpske.

Umjesto osmijeha na licima naših građana, vidljive su svakodnevne brige zbog njegove nerazumne politike koju stavlja u oblandu lažnog patriotizma dok rijeke naših mladih ljudi kontinuirano napuštaju zemlju – istakao je predsjednik SDS-a.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You May Also Like

Nakon gostovanja na FACE-u objavljene kompromitirajuće fotografije: Ana Jež i Dalibor Pavlović u zagrljaju…

Na pojedinim fotografijama nalaze se Ana Jež i Dalibor Pavlović, a prema…

Po 100 KM za penzionere sa najnižom penzijom

Penzioneri sa područja Bijeljine, koji primaju najnižu penziju, dobiće po 100 KM…

Ejub Ganić poručio: Mladi, ne žurite sa odlaskom iz Bosne

Mi možemo ovu zemlju preporoditi! Zamolio bih mlade da izađu na izbore,…

Objavljeno koliko je u FBiH zaposlenih prema prebivalištu zaposlenika

Prema podacima Porezne uprave FBiH, broj zaposlenih u Federaciji prema prebivalištu zaposlenika…