MAGAZIN

Salt Bae objavio video mjesta gdje je odrastao: Time je podijelio mišljenja svojih pratiteljaMnogi su pisali kako pokušava pobuditi empatiju nakon što se osramotio na Svjetskom prvenstvu u Kataru

Snimka prikazuje trošnu kuću u kojoj se nalazi chefova fotografija iz školskih dana, a potom se vidi nekoliko crno-bijelih fotografija koje prate Nusretovu karijeru. Naposljetku su prikazani kadrovi njegovih restorana koji se danas nalaze širom svijeta. 

“Do sada sam ostvario sve svoje snove i ciljeve”, poručio je Salt Bae uz objavu. Pratitelji su mu u komentarima pisali da se “naporan rad uvijek isplati”.

No bilo je i onih koji chefu pisali kako pokušava pobuditi empatiju nakon što se osramotio na Svjetskom prvenstvu u Kataru kada je nakon finalne utakmice Argentine i Francuske nekako dospio na travnjak stadiona Lusail, prenosi Index.hr. 

Nusret je dirao trofej svjetskog prvaka, što je zabranjeno svima osim svjetskim prvacima, vukao je za rukav igrače i nagovarao ih da se slikaju s njim i stavljao njihove medalje u usta.

“Bio si skroman, ali si dopustio da ti se slava obije o glavu. Ispričaj se igračima sa Svjetskog prvenstva”, “I na ovo skupljaš bodove”, “Toliko si pun sebe”, “Na kojem ćeš prvenstvu opet biti zvijezda?” pisali su neki.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top