MAGAZIN

Robert Čolina promovisao novi singl: Plesna pjesma uz country prizvuk violineNakon duže pauze, ovaj pjevač i showman vraća se na domaću muzičku scenu s pjesmom koja je energična i radiofonična, a najavljuje i izlazak novog studijskog albuma pod okriljem Croatia Recordsa. Pjesmu prati i atraktivan videospot koji je prije nekoliko dana premijerno prikazan u programu CMC televizije.

Nakon dosadašnje saradnje s jakim autorima poput Antonija Zadre, Harija Varešanovića, Branimira Mihaljevića, Nene Ninčevića i drugih poznatih imena, na novom singlu Robert nastavlja taj niz. Tako je novi singl “Za sve što bilo je” nastao je u saradnji sa sarajevskim hitmejkerom Amilom Lojom, koji potpisuje stihove, muziku i aranžman. Videospot koji prati pjesmu sniman je na nekoliko lokacija u Beogradu, pod rediteljskom palicom Jasmina Pivića.

“Novi singl ‘Za sve što bilo‘ je vesela, plesna pjesma, uz country prizvuk violine i oduševila me na prvu, a reakcije publike nakon ove premijere su stvarno odlične. Veseli me da mogu najaviti da su u pripremi već tri nove pjesme koje će se naći na mom novom albumu”, komentirao je Robert.

Nakon premijere novog singla “Za sve što bilo je” u Zagrebu, Robert najavljuje promocije singla i u Sarajevu i Beogradu, a napokon i brojnije koncerte, jer će uskoro sa svojim bendom krenuti na mini turneju. 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top