MAGAZIN

Ricky Martin prvi put progovorio o razvodu: Uvijek ćemo biti porodica, zajedno ćemo odgajati našu djecuIsto tako, Portorikanac je rekao da, kada je javnost saznala za njihovo razdvajanje, Ricky i Jwan su već prošli kroz svoj duel

Portorikanac je otvorio dušu u intervjuu za Telenoticias Puerto Rico, iz kojeg People prikuplja neke fragmente. Tu je tumač “Vente pa‘ca” istakao da će on i bivši uvijek biti porodica i da sada imaju skladan odnos.

– Jwan i ja ćemo uvijek biti porodica. Imamo dvoje djece koje ćemo zajedno odgajati i ovo nije ishitreno. Dugo smo planirali ovu situaciju, ovo je otprije pandemije, najavio je pjevač.

– Gledamo se u oči i smiješimo se i grlimo jedni druge i prolazimo kroz uspone i padove i zajedno plačemo i smijemo se, rekao je Jwan, švedski slikar sirijskog porijekla.

Isto tako, Portorikanac je rekao da, kada je javnost saznala za njihovo razdvajanje, Ricky i Jwan su već prošli kroz svoj duel.

– Kada je javnost saznala da se razvodimo, već smo prošli kroz prilično solidan proces žalosti. Bili smo čvrsti u stavu da je to ono što se mora dogoditi za njegovo dobro, za moje dobro i za našu djecu, objasnio je.

Pjevač je istakao da je za njegovu djecu bilo pomalo iznenađujuće saznanje da će se Jwan i on razvesti, jer ih nikada nisu vidjeli kako se svađaju.

– Zato što smo nesuglasice riješili dobrim razgovorom, možda u našoj sobi, govori Martin i komentira da su ga njegovi blizanci Matteo i Valentino mnogo podržali u tom procesu.

Ricky Martin je istakao da je njegov razvod bio lakši nego što je mislio, jer su to uradili s vremenom i smireno.

– Čak sam rekao i Jwanu, moramo napisati knjigu o tome kako se treba razvesti. Štaviše, ako je neko kad se razvodimo, dođi i razgovaraj s nama jer već imamo strejt, rekao je u šali.

– Bilo je mnogo lakše nego što smo mislili, ali smo to uradili mirno i s vremenom, dodao je on.

Portorikanac je prokomentarisao da li se vidi u novoj vezi.

– Idem da se lijepo provedem, hoću da se dobro provedem, hajde polako, ali vidim sebe u drugoj vezi. Ne govorim o bliskoj budućnosti, ali volim da sam zaljubljen. Volim. Budući da sam u vezi, volim ustajanje ujutro, jutarnji poljubac, doručak, smijeh, saučesništvo, rekao je Martin.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top