MAGAZIN

Proglasili Kim Kardašijan za "Muškarca godine"Kardašijan dobila titulu “Muškarca godine”, jer nova linija i partnerstvo sa NBA ligom lansiraju ovaj brend donjeg veša na potpuno novu teritoriju

Ali kako je Kim Kardašijan uspjela da uđe u kampanju sa svojim muškim kolegama iz industrije zabave?

Kardašijanova je pozirala u muškom odjelu, ali i u svojim tipičnim izdanjima, pa čak i u miksu ta dva. Fotografisanje je pratio i intervju, koji je zaronio u lični i profesionalni život rijaliti zvijezde. Uz njenu majku Kris Džener i sestre Kortni i Kloi, ona je posebno govorila o tome kako je njen pokojni otac, advokat i preduzetnik Robert Kardašijan, zapravo uticao na sve što ona jeste danas.

Sa profesionalne strane, Kim je podijelila kako je radna etika njenog oca inspirisala njenu, pa osim što je krenula njegovim preduzetničkim stopama, ona je na dobrom putu da dobije svoju advokatsku licencu. Impresivan životopis ove 43-godišnjakinje uključuje dvije bjuti linije, više parfema, energetsko piće, igricu za mobilni i njenu modnu kompaniju “SKIMS” vrijednu 4 milijarde dolara, koja se nedavno proširila i na mušku liniju.

 

 

To je razlog zašto je Kardašijan dobila titulu “Muškarca godine”, jer nova linija i partnerstvo sa NBA ligom lansiraju ovaj brend donjeg veša na potpuno novu teritoriju.

Kim je takođe rekla da će muškarci imati koristi od povjerenja koje im “SKIMS” uliva, jer vjeruje da i oni imaju slične nesigurnostu kao žene, bez obzira na to da li pričaju o njima ili ne. Njen poslovni partner Džens Grede, koji je jedan od osnivača “SKIMS-a” uporedio je Kim sa Majklom Džordanom u izjavi za GQ.

“Kim je Majkl Džordan iz generacije uticajnih ljudi. Mnogi 19-godišnjaci koji nikada nisu gledali Džordana kako igra i koji sami ne igraju košarku nose ‘Air Jordan‘ patike svaki dan. Možda ne gledate Kardašijanove svake nedelje, ali ste kupac SKIMS-a”, rekao je on, prenosi “Ona.Telegraf”.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top