U lovačkom domu Bašci u Delijašu kod Trnova jučer je ubijen Mithat Vejo (1982), a sarajevska policija je, kako smo već objavili, uhapsila Ismeta Ibričića (1953). On je, nakon krim-obrade, sinoć preda sarajevskom Tužilaštvu gdje će biti ispitan, a nakon čega će postupajući tužilac odlučiti da li će zatražiti određivanje mjere pritvora, piše Oslobođenje.

Do pucnjave u lovačkom domu, podsjećamo, došlo je u ranim jutarnjim satima nedjelje. Svemu je, navodno, kumovao alkohol. Poznato je i to da su povrijeđene tri osobe- ranjen je N. P. (24), koji je zadržan na daljem liječenju u KCUS-u i nije životno ugrožen, a od krhotina stakla povrede su zadobili N. B. (20) i sedmogodišnje dijete.

Iza stradalog Veje, kako saznajemo, ostali su supruga i dvoje male djece. Brojni prijatelji na društvenim mrežama opraštaju se od njega.

“Dragi Bože podari mom bratu lijepi Džennet i vječni rahmet”, “Molim dragog Allaha da našeg brata uvede u najljepše dženeetske bašče. Ne mogu brate moj vjerovati da te nema među nama…”, “Nedostajat ćeš Mojmilu”, “Ne mogu da se pomirim s tim da te nema više. Dok sam živ i ti ćeš živjeti u mom srcu”, samo su neke od poruka ostavljenih na društvenim mrežama. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

You May Also Like

POTRESNI DETALJI TRAGEDIJE U ZENICI: Mirnes sinu poslao poruku i nagovijestio samoubistvo

Bosanskohercegovačka javnost još je u šoku nakon tragedije koja se dogodila jučer…

EKSKLUZIVNO: Pogledajte snimak mjesta gdje je Zeničanin počinio samoubistvo u Talamima

Kako je naš portal već objavio u Talamima kod Zenice pronađeno je…

Saobraćajna nesreća u BiH: Pijani vozač udario u dva automobila

Večeras je u Bijeljini došlo do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala tri…

Bugojno: Policija provjerava nove dojave o ubistvu bebe

Istražitelji Ministarstva unutarnjih poslova Županije Središnja Bosna (MUP ŽSB) provjeravaju nove dojave…