BIH

Prijatelj Mirnese Bešlić, koja je ukrala milion eura u Njemačkoj, objavio zajednički video: Pustili pjesmu “Udri Mujo”Velika bura pokrenula se u javnosti kako u Njemačkoj tako i u BiH za Mirnesom zbog krađe više od milion eura iz kompanije u kojoj je radila.

Prijatelj Mirnese Bešlić, koja je osumnjičena za krađu milion eura u Njemačkoj, Mujo iz Sarajeva objavio je novi videosnimak na TikToku u kojem je prikazano kako se njih dvoje voze pjevajući pjesmu od Lepe Brene “Udri Mujo”.

Ovaj videosnimak je objavljen prije sat, ali nije poznato kada je snimljen.

Naglašavamo da je video objavio izvjesni Mujo koji se predstavlja kao Mirnesin prijatelj, ali podataka o tome kada je nastao video nema.

Velika bura pokrenula se u javnosti kako u Njemačkoj tako i u BiH za Mirnesom zbog krađe više od milion eura iz kompanije u kojoj je radila.

Za njom je u toku potraga, a policija joj sedmicama ne može ući u trag. U Štutgartu je poznata i pod nadimkom Miki, a prije zaposlenja u ovoj kompaniji radila je kao konobarica.

Kako je ranije saopćeno iz njemačke policije, Mirnesa je 14. oktobra ukrala novac kojem je imala pristup kao zaposlena u kompaniji za transport novca. Krađa je uočena isti dan, a policija je odmah započela istragu.

Policija je na zvaničnoj internet-stranici objavila kako za njeno pronalaženje nudi nagradu u iznosu od 37.500 eura.


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top