Popularni pjevač rodom iz Orašja Maid Hećimović prije dvije godine ostvario se u najljepšoj ulozi, ulozi oca i od tada povremeno objavi emotivne fotografije i poruke za svoga mališana koji mu je iznad svega.

Povodom Rayanovog drugog rođendana nedavno su ponosni roditelji objavili fotografije iz njihovog doma sa skromnog porodičnog slavlja, a Maid je sinu poslao emotivnu poruku.

– Sunce moje, zvijezde i mjesecu moj, moj smislu života, najdraži moj sine, moja ljubavi živa i moja najveća životna nagrado sretan ti drugi rođendan! Lutak tatin je sad pravi dječak, nevjerovatno! Zar sam mogao zamisliti da ću te ovoliko voljeti!? O zar sam se mogao toliko prevariti, zar sam mogao toliko pogriješiti, jer ovo što sad osjećam je sto miliona puta veće i jače od onoga čemu sam se nadao! Ova ljubav je nadvisila sve moje teorije o ljubavi i osjećajima! I dvjesto svjetlosnih godina bi mi bilo malo kraj tebe, jer ti me činiš potpunim i cijelim! Budi mi uvijek sretan i time tatu usreći za zauvijek – napisao je Maid.

Vedri i šarmantni bh. pjevač Maid Hećimović na svom Instagram profilu i ovoga puta objavio je preslatke porodične fotografije koje su željeli imati za uspomenu na sinov drugi rođendan, a ne sumnjamo da će u mnogima izazvati osjećaje nježnosti. Divni roditelji pozirali su s malenim Rayanom, a uz to su svi bili modno usklađeni.

U nastavku pogledajte fotografije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You May Also Like

Jestivo sjemenje puno vitamina E

Bademi su veoma hranjivi i bogati zdravim mastima, antioksidantima, vitaminima i mineralima.…

Mnogi COVID pacijenti možda zauvijek izgube čulo mirisa

Mnogi od onih koji su prebolovali COVID-19 suočili su se tokom bolesti…

Pet razloga zbog kojih je dobro jesti kiseli kupus

Kiseli kupus je neizostavna namirnica na stolovima zimi. On je izvor brojnih…

Kako pomoći djeci da se riješe straha od mraka

Djeca se vrlo često bore sa spavanjem zbog košmara i ružnih snova.…