MAGAZIN

Preminuo glumac i reper: Najpoznatiji po borbi protiv Eminema u filmu "8 mile"Osim u “8 mile”, Breedlove se također pojavio na soundtracku za The Wash, komediju iz 2001. godine u kojoj glume Dr. Dre i Snoop Dogg. Pod imenom Ox, Breedlove je učestvovao u pjesmi Don‘t Talk Shit

Reper iz Bronxa Mickey Factz otkrio je na društvenim mrežama u ponedjeljak da je Breedlove, koji je glumio Lotta u rap filmu iz 2002. s Eminemom, preminuo.

– Počivao u miru, jedan od rijetkih MC-eva koji je pobijedio Eminema… Lotto iz 8 milja. Prijatelji su ga s ljubavlju zvali OX. Nedostajat ćeš zbog svoje upornosti i agresivnosti, napisao je.

U 8 milja, Lotto je član ekipe Leaders of the Free World i suočava se s Eminemovim likom B-Rabbita u rep betlu u kojem B-Rabbit na kraju pobjeđuje, ali uz dosta muke, jer mu je Lotto pružio najjači otpor od svih protivnika.

Film je postigao komercijalni i kritički uspjeh, osvojivši Oscara za najbolju originalnu pjesmu Lose Yourself.

Osim u “8 mile”, Breedlove se također pojavio na soundtracku za The Wash, komediju iz 2001. godine u kojoj glume Dr. Dre i Snoop Dogg. Pod imenom Ox, Breedlove je učestvovao u pjesmi Don‘t Talk Shit.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top