BIH

Pregled na granici: Cariniku rekao da ima samo 300 eura a još 130.000 eura sakrio u torbu za laptopBez obzira što je rekao da nema ništa za prijavljivanje i da sa sobom nosi oko 300 eura, automobil je ipak izdvojen za detaljan pregled.

Carinici su na graničnom prjelazu Horgoš u saradnji sa policijom spriječili pokušaj jednog putnika da preko granice prenese 130.000 neprijavljenih eura, skrivenih u torbi za laptop.

Prekršaj je otkriven tokom proteklih praznika kada je na red za kontrolu pristigao mercedes strane registarcije, kojim je iz Bratislave prema Beogradu sam putovao 50-godišnji strani državljanin.

Bez obzira što je rekao da nema ništa za prijavljivanje i da sa sobom nosi oko 300 eura, automobil je ipak izdvojen za detaljan pregled.

Tom prilikom je iza vozačkog sjedišta pronađena torba za laptop, ispunjena svežnjevima gotovog novca, u apoenima od 100 i 200 eura.

Otkrivenu sumu od ukupno 130.000 eura su zajedno sa vozačem i automobilom preuzeli u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top