BIH

Predsjednik Srbije objasnio zašto je sjedio izdvojen: Reakcija Aleksandra Vučića na raspored sjedenja u DavosuIstakao je da nije „jadnik, bijednik i nesrećnik“ koga treba žaliti.

Fotografija predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa panela o Zapadnom Balkanu iz Davosa izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama. U izjavi za medije, on je rekao da su ga molili da sjedne u prvi red, ali da on to nije htio.

“Tamo sam birao sam gdje ću da sjednem, i iako su me tri puta molili da dođem u prvi red, ja to nisam želio. Ali to je jedna od stvari koja mi je zabavna. Kada imate teške razgovore, i kada razmišljate o tome, za mene je to dio dobre zabave. Zašto? Pa kada vidite da politički protivnici nemaju ništa da kažu o vašem radu, rezultatima, znanju jezika, onda misle da su se dočepali nečega, misleći da su svi površni kao i oni“, rekao je Vučić.

Dodao je da nije bitno gdje je sjeo.

„To nije suština i da ćete učitelju da se dopadnete, ako sjedite u prvom redu – već je pitanje vašeg znanja“, zaključio je Vučić.

Istakao je da nije „jadnik, bijednik i nesrećnik“ koga treba žaliti.

„Smeta vam snažna Srbija i to što nisam dio čopora i što neću da govorim da su neki lideri luđaci. Ovdje je popularno da se kaže da je Putin ludak, ovaj i onaj, ja da učestvujem u tome neću“, kazao je Vučić.


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top