BIH

Poznati sarajevski ugostitelj oduševio potezom: Sejo Brajlović se javio se da kupi gume Beograđanima koje je neko u Sarajevu izbušio– Zamolili bi oštećene osobe da nam se jave direktno u restoran i da ponesu sa sobom dokaz izvještaja o šteti i da odu iz našeg grada sa lijepim sjećanjima

Jedan od najpoznatijih bh. ugostitelja, Sejo Brajlović, javio se na društvenim mrežama, nakon informacije da su na automobilima sa beogradskim tablicama u Sarajevu izbušene gume.

Reakciju objavljenu na Facebook stranici restorana “Brajlović” prenosimo u cjelosti:

– Radi ovakvih pojedinaca koji nam “uništavaju” dobrosusjedske odnose, osobama koje su došle da ostave novac u našem gradu, želimo da platimo kompletnu uslugu mijenjanja guma i balansiranja i na taj način da se “odužimo” za mnogobrojne goste koji su bili kod nas u restoranu koji su nam dali povjerenje, a broje se na hiljade u zadnjih mjesec dana. Sarajlije su inače uvijek bili domaćini koji su poštovali turiste i koji su uvijek dobrodošli u naš grad.

“Ovi” koji su ovo uradili, neka im ide na čast!

Zamolili bi oštećene osobe da nam se jave direktno u restoran i da ponesu sa sobom dokaz izvještaja o šteti i da odu iz našeg grada sa lijepim sjećanjima za Novogodišnje praznike – poručili su.


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top