MAGAZIN

Poznata glumica morala napustiti show zbog bolesti: "Ne mogu. Gurala sam koliko sam mogla"Ukoliko ne plačete – znači da nemate srce, glasio je jedan od komentara na ovaj snimak

Ali, to je nije moglo spriječiti da se okuša na plesnoj podiju u američkoj verziji Plesa sa zvijezdama. Nastupala je s profesionalnim plesačem i pokazala zavidnu fizičku snagu uprkos bolesti.

Ipak, morala je napustiti show prije kraja jer su joj liječnici rekli da se mora odmoriti.

“Znate da sam bila pod nadzorom i da sam u kontaktu sa svojim liječnicima kroz cijeli ovaj proces. Išla sam na magnetsku rezonancu i rezultati su pokazali da ne mogu. Ne mogu nastaviti s natjecanjem. Gurala sam koliko sam mogla”, rekla je Selma.

Ali, odlučila se vratiti u finale te je sa svojim plesnim partnerom bosa otplesala zadnji ples na pjesmu ‘No Air‘ Jordin Sparks. Za finale je Selma nosila asimetričnu plavu haljinu sa šljokicama te publiku i žiri ponovno ostavila bez daha.

“Selma pleše s toliko gracioznosti i elegancije. Ne sumnjam da bi sudjelovala u finalu da joj je zdravlje dopuštalo”, komentirali su ljudi na Twitteru. Njen nastup mnogi su proglasili najupečatljivijim trenutkom finala, a Udruga za multiplu sklerozu Amerike na Twitteru je podijelila poruku podrške za Selmu, piše Gloria.hr.

“Selma je bila velika inspiracija u ovoj sezoni showa dok je izvodila odlične plesne pokrete unatoč borbi s multiplom sklerozom. Selma je također nominirana za najbolju natjecateljicu nekog natjecanja po izboru Peoplea za 2022., a mi joj želimo sve najbolje na njenom budućem putu!”, napisali su.

Iako joj je multipla skleroza narušila kvalitetu života, Blair se pridružila drugim zvijezdama u showu kako bi barem malo ojačala tijelo.

Mnogi su se oduševili snimkom pa je tako jedan od komentara na Twitteru na ovaj snimak glasio:

“Ukoliko ne plačete – znači da nemate srce. Volim ih mnogo”.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top