MAGAZIN

Poziv hitnoj koji "ledi krv": Glumac Jeremy Renner se čuje kako plače nakon što ga je zdrobila ralica teška 7 tonaNa kraju je ipak spašen

U zvučnom zapisu poziva hitnoj službi 911, koji je došao u posjed portal TMZ, može se čuti kako Rennerov komšija mahnito objašnjava povrede koje uključuju oštećenje rebara, prsa, torza i glave.

Komšija je dispečerima kazao da se Jeremy Renner nalazio ispred kuće nakon što ga je ralica Snowcat pregazila i zdrobila mu rebra.

“Jeremy ostaje bez zraka, molim vas da dođete što prije”, preklinjao je neimenovani komšija. U kakvim je mukama Renner uistinu bio, najbolje oslikavaju njegovi krikovi koji se čuju u pozadini.

Prema službenom izvještaju Jeremy Renner je 1. januara pomagao članu porodice pri izvlačenju automobila iz snijega. Kada je glumac je izašao iz svoje mašine za čišćenje snijega kako bi razgovarao s članom porodice, Snowcat je nezaustavljivo počeo kretati prema njemu. Renner se pokušao vratiti za upravljač vozila, ali nije uspio, te ga je zgnječio 7 tona teški stroj.

Kada je hitna služba stigla na mjesto nesreće, desna strana Jeremyjevih prsa bila je smrskana, a imao je tešku povredu glave i noge.

Helikopter je zatim nesretnog Rennera odvezao u bolnicu, gdje mu je spašen život. Gluamc je prije dva dana otpušten iz bolnice i nalazi se na kućnoj njezi, piše Jutarnji.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top