MAGAZIN

Poruke natopljene tugom: Članovi glumačke ekipe serije Prijatelji se oprostili od Matthewa Perryja“Matthew. Teška srca se opraštam od tebe. Situacije koje smo proveli zajedno su mi među najdražim trenucima života. Bila mi je čast dijeliti pozornicu s tobom i zvati te svojim prijateljem. Uvijek ću se nasmijati kad pomislim na tebe i nikada te neću zaboraviti. Nikada. Raširi krila i leti, brate, konačno si slobodan. I pretpostavljam da ćeš zadržati onih 20 dolara koje mi duguješ”, poručio je LeBlanc uz fotografiju njihove zajedničke scene iz Prijatelja.

Nakon dirljive oproštajne poruke Matta LeBlanca i Courtney Cox oglasila se povodom smrti svog kolege iz Prijatelja Matthewa Perryja.

“Jako sam zahvalna za svaki trenutak koji sam provela s tobom, Matty, i nedostaješ mi svaki dan.

Kad s nekim blisko surađuješ kao ja s Matthewom, postoje tisuće trenutaka koje bi volio podijeliti. Za sada je ovo jedan od mojih omiljenih.

Da dam malo pozadine, Chandler i Monica su trebali imati avanturu za jednu noć u Londonu. No, zbog reakcije publike, to je postao početak njihove ljubavne priče. U ovoj sceni, prije nego što smo krenuli, šapnuo mi je smiješnu rečenicu.

Često je radio takve stvari. Bio je duhovit i ljubazan”, napisala je glumica na Instagramu u opisu videa u kojem je prikazana prva ljubavna scena između njenog lika Monice i Perryjevog lika Chandlera.

Jennifer Aniston i David Schwimmer posvetili su dirljive objave Matthewu Perryju.

Glumica je na Instagramu objavila nekoliko scena iz serije Prijatelji. 

“Ovo me baš sasjeklo. Oprost s našim Mattyjem bio je lud val emocija kakav nikad nisam iskusila. Svi mi u nekom trenutku života doživimo gubitak. Gubitak života ili gubitak ljubavi. U ovoj tuzi prisjećate se trenutaka radosti i zahvalnosti što ste nekoga tako jako voljeli. I voljeli smo ga svim srcem. Bio je dio našeg DNK. Uvijek je bilo nas šestero. 

Ovo je bila odabrana obitelj koja je zauvijek promijenila naš put. Matty je volio nasmijavati ljude. Kako je sam govorio, ako se ne bi smijao, mislio je da će umrijeti. Život mu je doslovno ovisio o tome. I uspio je u tome. Sve nas je nasmijavao. Posljednjih nekoliko tjedana čitala sam naše poruke. Smijanje, plakanje i opet smijanje. Čuvat ću ih zauvijek.

Našla sam jedan SMS koji mi je jedan dan poslao niotkuda (pogledajte drugu fotku). To sve govori. Matty, jako te volim. Znam da si sada potpuno miran i da te ništa ne boli. Pričam s tobom svaki dan. Ponekad te gotovo mogu čuti kako govoriš: ‘Možeš li biti još luđa?‘ Odmori se, maleni brate… Uvijek si mi znao uljepšati dan”, napisala je Aniston.

I Schwimmer je podijelio jednu fotografiju s Perryjem sa snimanja prijatelja. 

“Matty, hvala ti za deset nevjerojatnih godina smijeha. Mogao si naučiti dijalog, ali si ga uvijek prilagodio sebi. To je rezultiralo nečim posve originalnim i neočekivano smiješnim. Tome se još uvijek divim. Imao si srce, bio si velikodušan. Stvorili smo obitelj od šestero stranaca.

Ova fotografija je jedan od mojih najdražih trenutaka s tobom. U isto vrijeme sam tužan i sretan. Zamišljam te tamo gore u bijelom odijelu, s rukama u džepovima kako gledaš okolo i govoriš: ‘Može li biti još oblaka‘”, napisao je glumac.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top