MAGAZIN

Pogledajte trailer za 7. sezonu Rick and Morty: Ubrzo počinje, ali uz drastičnu promjenu‘Rick and Morty‘ je možda najpopularniji crtani serijal za odrasle na svijetu, na vrhu uz ‘South Park‘, ‘Family Guy‘ i ostale gigante sa te scene. No, kako će nastaviti dalje uz ovaj veliki gubitak?

Roiland više nije dio ekipe serije zbog optužbi za nasilje u obitelji, ali, već duže vremena odnosi između ovog dvojca nisu sjajni. Još 2006. godine, Roiland je nacrtao parodiju likova Martyja McFlyja i Doca Browna iz filma Back to the Future, koju je prijavio na Channel 101. Ta nesramna crtana parodija kasnije je poslužila kao osnova za seriju Rick and Morty na Adult Swim-u, iako su Roilandovi kreativni doprinosi seriji ubrzo počeli biti nenamjerno zasjenjeni dolaskom scenarista iz mrežnih večernjih emisija, kako je priznao Harmon.

“Ako išta, želio sam da Justin i ja obojica možemo biti sve lijeniji i ne dolaziti na posao. To je bila ideja”, rekao je Harmon. “A onda sam kasnije saznao da je to bilo kao, ‘Oh, Harmon je doveo svoje scenariste,‘ i, čovječe, to nije kako sam ja to vidio.”
S dolaskom druge sezone Rick and Morty, Roiland se znatno povukao iz sobe za pisanje, iako je i dalje ostao glas dvaju naslovnih likova i drugih u seriji. Harmon se prisjetio kako mu je Roiland priznao svoju frustraciju uvjetima rada na seriji nakon što se sezona završila: “Iskreno, nisam bio siguran što govori”, priznao je Harmon. “Osim možda, ‘Osjećam se kao da sam u tvojoj sjeni i želim to promijeniti.‘”

Rastući antagonizam između Harmona i Roilanda nije se ograničavao samo na njihov odnos kao partnera za pisanje; Mike Lazzo, bivši izvršni potpredsjednik Adult Swima, vidio je njihov sukob iz bliza kad bi posjećivao produkciju.
“Dan bi bio u sobi za pisanje, a Justin bi vozio radio kontrolne automobile po studiju”, rekao je Lazzo za THR. Televizijski izvršni direktor nastavio je hvaliti Harmona za njegov rad na Rick and Morty, rekavši: “Sjećam se da bih bio frustriran čekajući njegove scenarije, ali kad bi stigli, bili bi remek-djela.”

Trejler za novu sezonu “Rick and Morty”, koja počinje u nedjelju, 15. oktobra, na Adult Swim-u, objavljen je u ponedjeljak. Iako su prikazani u gotovo dvominutnom isječku, identiteti novih glasovnih glumaca za Ricka i Mortyja neće biti otkriveni sve do premijere. “Želimo da serija govori sama za sebe. Vjerujemo u snagu sezone i naših novih glasova i želimo sačuvati iskustvo gledanja za fanove”, izjavio je portparol za Adult Swim u saopćenju za USA TODAY.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top