MAGAZIN

Podcast Opet Laka: Da li će Konaković uhljebiti Lakinu zaovu?Kako je biti dijete radničke porodice, koji je to Konakoviću najljepši dio života i za čiji poster u dječačkoj sobi je jedino dobio dozvolu od oca – ovoga petka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba

Prva tačka dnevnog reda – tunel! Ostale – politika, pare, sport, dječije pjesmice, lopovluk, paravani, patriotizam i religija, snahe i zaove.

Zašto se Konaković u diplomatskom poslu osjeća kao trgovački putnik sa najboljim proizvodom na svijetu, je li imao više obožavateljica kao sportista ili kao političar, gdje cure pare?

Navija li za Srbiju kada igraju košarku, zbog čega ne podržava Povorku ponosa i kako smo dospjeli u stanje političke depresije? Laka je Konakovića ispitao i pjesmice koje pjeva svojim kćerkicama, ali i tražio zaposlenje za svoju snahu i zaovu, preko štele.

Kako je biti dijete radničke porodice, koji je to Konakoviću najljepši dio života i za čiji poster u dječačkoj sobi je jedino dobio dozvolu od oca, i još nekoliko ekskluziva u sasvim drugačijem razgovoru – ovoga petka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeGoogle PodcastsApple PodcastsDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

A ko nije stigao pogledati epizodu sa Ildom Humić i Lakom to možete uraditi OVDJE ili na nekoj od platformi.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top