MAGAZIN

Pjevačica očitala bukvicu Stanivukoviću nakon što joj je zabranio nastup u Banjoj LuciStanivuković je ranije zabranio nastup dvojici srbijanskih repera koji su imali zaista skandalozne koncerte na kojima su čak i tukli publiku

– Bila sam jako iznenađena, jer ne vidim zašto bi neko bilo gdje nekoga zabranio. Uredu mi je da se na trgovima, koji su na otvorenom, biraju izvođači koji će nastupiti, ali smatram da svaki izvođač koji nastupa u klubovima ima svoju publiku. Svako sluša ono što želi, a te osobe koje dolaze u klubove su punljetne i samim tim mogu da odlučuju šta je dobro za njih, a šta ne, rekla je Breskvica u emisiji “Kec na jedanaest”.

Iznenađena je, a kazala je i da nikome nije jasno zašto se ona našla na toj listi.

– U prvih nekoliko dana nije ništa govorio, ali onda je vjerovatno istraživao moju ličnost pa su pronađene neke moje fotografije iz spota “Lutka” u kojoj ja sa svoje dvije drugarice u automobilu imam plastične pištolje. Kada sam nastupala u Banjoj Luci prošle godine, ta slika se iskoristila za bilbord. To je navodno bio razlog, jer sam ja s tim bilbordima navodno publiku pozivala na nasilje. Smatram da za mene nema ništa problematično, ništa strašno, blamantno. Čak se trudim da i svojim mlađim fanovima budem primjer, navela je.

Dodala je i da je mišljenje gradonačelnika Banje Luke ne zanima previše. Naglasila je da neke njene pjesme nemaju dubokoumne tekstove, ali da isto tako ne pozivaju na nasilje i vulgarnost.

– S druge strane, muzika koju sam sada počela da pravim je s mnogo lijepim tekstovima. Smatram da su “Sava i Dunav” i “Ko to tamo” prelijepe numere i da svako može da se pronađe u njima. Ono što je meni posebno drago je to što na moje nastupe dolaze roditelji s djecom i poslije nastupa, ti isti roditelji dovode svoju djecu da se slikaju sa mnom, pružaju mi ruku i čestitaju, tako da pored toga meni ničije mišljenje nije bitno, zaključila je.

Stanivuković je ranije zabranio nastup dvojici srbijanskih repera koji su imali zaista skandalozne koncerte na kojima su čak i tukli publiku. Pravdali su se da publika namjerno dolazi kako bi ih jedan od ta dva izvođača udarao tenom u glavu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top