MAGAZIN

Pjevačica Adele otkrila svoj tačan jelovnik: Uz njega je smršala čak 50 kilogramaIzbacivanje određenih namirnica, kao i jaka fizička aktivnost, pomogli su joj da dostigne željenu težinu

Adele je sada otkrila svoj tačan jelovnik, od doručka do večere!

Doručak

Ranije je pila deset šolja čaja dnevno, i u svaku stavljala po dvije kocke šećera! Sada Adele pije čaj u koji ne dodaje šećer, a jede jogurt od soje sa bobicama, orasima i tamnom čokoladom. Umjesto toga, može da popije i zeleni sok od raštana, celera, jabuke, limuna i maca praha.

Ručak

Pošto je intenzivno vježbala, dizala je i tegove, Adele je morala da unosi dovoljno kalorija. Sirtfud ručak podrazumijeva salatu sa zelenišem, jabukama, orasima, maslinovim uljem i limunovim sokom. Sve su ovo namirnice koje nemaju mnogo masti i šećera, a pružaju dugotrajni osjećaj sitosti. Posebno voli raštan/raštiku, koji je jedna od namirnica koje čiste jetru.

Druga opcija bila bi heljda, od koje se pravi namaz tabule. Dodaju mu se paradajz, hurme, maslinovo ulje i limun.

Večera

Adele voli da kuha i večera je, kako je ranije sama potvrdila, njen omiljeni obrok. Može da kuha zajedno sa sinčićem i pripremi i sebi i njemu ukusan obrok.

Sirtfud večera sastoji se od proteina, uglavnom nemasnog mesa. Adele večera grilovano bijelo meso, salatu od raštike i luka, začinjenu salsom od paradajza i ljute paprike, piše Mondo.ba.

A kada hoće da “vara” dijetu, Adele je priznala da voli brzu hranu. Najomiljeniji su joj pohovani komadići piletine, hamburgeri i pomfrit. Također, ne odriče se rozea koji je njeno omiljeno piće, ali je značajno smanjila unos.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top