MAGAZIN

Pjevač napustio BiH, pa sreću našao kraj Amerikanca, ljubav više ne krijuZaljubljeni par redovno objavljuje zajedničke fotke, a veliku pažnju je privukla i Vilova rođendanska poruka za pjevačev 41. rođendan

Bosanskohercegovački pjevač proslavio se početkom milenijuma kolaboracijom sa Anabelom, tada pripadnicom grupe Fanki Dži, ali i učešćem na „Evroviziji“.

Deen se nakon boravka u rijaliti programu „Farma“ preselio u Ameriku, gdje je upoznao Willa ​Phearsona Trećeg sa kojim je ubrzo uplovio u emotivnu vezu, piše Grand.

 

 

Zaljubljeni par redovno objavljuje zajedničke fotke, a veliku pažnju je privukla i Willova rođendanska poruka za pjevačev 41. rođendan:

“Za najvoljeniju osobu, za osobu sa stilom, darežljivu, zabavnu, najradosniju osobu koju poznajem! Srećan rođendan! Apsolutno ne postoji niko drugi sa kim bih želio da se upustim u ovu divlju vožnju zvanu život. Ti si zaista zvijezda. Nastavi da sijaš. Volim te”, napisao je.

 

 

Prema pisanjima medija, nakon selidbe, Deen je upisao Fakultet modnog biznisa u Milanu, pa je sada njegova profesija dizajniranje tašni.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top