MAGAZIN

Ovo je pravi razlog zašto je Tupac bio ćelav: Ne, nije genetika, puno je gore od togaTupacova obrijana frizura postala je jedan od njegovih najprepoznatljivijih izgleda i pomogla mu je da postane jedan od najpoznatijih repera svih vremena, no, šta ga je nagnalo na takvu odluku?


Tupac Shakur u filmu ‘Juice‘

U nedavnom intervjuu s Shawnom Prezom (Vlad TV), reper iz St. Louisa poznat kao Chingy otkrio je da je Tupac Shakur nosio potpuno obrijanu glavu jer su ga 1991. godine tako brutalno pretukli policajci u Oaklandu i kosa mu više nije mogla rasti na određenim dijelovima glave. Chingy je rekao da je ovu priču čuo od Tupacovog prijatelja, repera E.D.I. Mean. Prema Meanu, Tupac je uhićen zbog nepropisnog prelaska ceste u Oaklandu, a policajci su ga toliko brutalno pretukli da su mu ostali ćelavi dijelovi na glavi. Zbog toga je Tupac odlučio obrijati glavu jer je osjećao sram zbog tih ‘rupa‘ u kosi.


Tupac nakon incidenta u Oaklandu

Ovo je fascinantan novi detalj iz Tupacovog života i karijere. Podsjeća nas na nasilje koje je Tupac doživljavao tijekom svog života i pokazuje kako je uspio pretvoriti negativno iskustvo u pozitivno, piše original.newsbreak.com. Tupacova obrijana frizura postala je jedan od njegovih najprepoznatljivijih karakteristika i pomogla mu je da postane jedan od najpoznatijih repera svih vremena.

Tupac Shakur bio je revolucionarni reper i glumac koji je tragično preminuo 1996. godine. I dalje je jedan od najpopularnijih i najutjecajnijih repera svih vremena, a njegova muzika i danas inspiriše ljude diljem svijeta. Ove nove informacije o Tupacovoj obrijanoj frizuri podsjećaju na njegovu otpornost i sposobnost da prevlada teškoće. Također nas podsjeća na važnost suprotstavljanja policijskoj brutalnosti. Tupac je bio glasan kritičar policijske brutalnosti, a njegove riječi i danas odjekuju u javnosti Amerike i cijelog svijeta.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top