BIH

Ovo je muškarac koji je ubio ženinog ljubavnika: Sačekao ga ispred kuće, pa ga udario čekićemZoltan Mesaroš koji je, kako se sumnja ubio Kikinđanina Timotija Timu Z. (62), a potom izvršio samoubistvo zbog sumnje da ga žena vara sa žrtvom radio je već duže vrijeme u Mađarskoj, a u Rusko Selo se vratio neposredno pred zločin.

Kako saznaje “Blic”, on se u rodno mjesto vratio jer je sumnjao da ga supruga vara.

Prema riječima komšija navodno je Zoltan žrtvu sačekao ispred kuće.

– Izgleda da ga je najprije udario čekićem i tijelo uvukao u kuću, a tamo ga dodatno izbo nožem. Možda ima i više uboda. Onda je ubica otišao u potkrovlje i tamo se objesio – kaže jedan komšija.

Kikinđanina Timotija Timu Z. (62) jutros rano ujutro, u njegovoj kući, ubio je njegov suparnik iz Ruskog Sela Zoltan Mesaroš i onda se objesio u potkrovlju iste kuće.

Ubistvo i samoubistvo, nezabilježeni do sada u Kikindi, dogodili su se u prigradskom naselju Železnički novi red, u kući u kojoj je Zakić sam živio. Tijela dvojice muškaraca pronađena su nekoliko sati kasnije. Zakić nije došao na jutarnju kafu kod komšija sa kojima se družio, nije odgovarao na telefonske pozive. A onda je komšinica V.K. primijetila krv na ulaznim vratima i to rekla mužu.

Pronađeno je tijelo muškarca T. Z. (63) u kući, a imao je povrede na stomaku koje su nanesene nožem.


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top