BIH

Oštro iz Banje Luke: Nakon SNSD-ovog mitinga oglasio se Vojin Mijatović– Neophodna je bosanskoherecgovačka politika kakvu smo počeli, a ne dodatna segregacija manjine koja ide na ruku samo pojedincima – poručio je Mijatović

Nakon sinoćnjeg skupa u Banjoj Luci u organizaciji SNSD-a, oglasio se potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović dajući svoje viđenje razlike između vlasti i opozicije u RS-u. Osim toga, najavio je novu svečaanu akademiju u Banjoj Luci za Dan državnosti BiH 25. novembra.

– Ima li razlike?

Nakon mitinga tzv. opozicije i mitinga vlasti u Republici Srpskoj, ima li kakve razlike?

Naravno da ima, jedni su na vlasti, a drugi nisu i ništa sem toga!

Da li sada svhataju filozofi važnost Pokreta za državu, da li sada shvataju ”nadri političari” da bosanskohercegovačka politika u Republici Srpskoj ne sme biti puko popunjavanje bošnjačkih kvota.

Neophodna je bosanskoherecgovačka politika kakvu smo počeli, a ne dodatna segregacija manjine koja ide na ruku samo pojedincima.

Bosna i Hercegovina se brani i gradi na svakom svom pedlju i to sa ljudima koji je istinski vole, nije niti će ikada biti ekskluzivitet samo Bošnjaka, samo Srba, samo Hrvata!

Zato, prošle godine smo prvi put u postdejtonskoj istoriji organizovali Dan državnosti BiH u Banjoj Luci, ove godine najavljujem jos veću i još moćniju Akademiju 25.11.2022.

Ili ćemo propasti zajedno, ili ćemo uspeti zajedno, ja biram zajednički uspeh pa kaoliko god taj put bio težak i trnovit.

Živela Bosna i Hercegovinaa zemlja svih nas!!!, poručio je Mijatović.


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top